виртуална разходка

детайли

7 етажа

кооперация от затворен тип, с изключително модерна визия, проектирана
от водещи архитекти, състояща се от 23 апартамента и 4 ателиета, офиси и паркоместа

осигурена максимална сигурност за обитателите на комплекса.

подземни паркоместа, в съответствие с броя на апартаментите

галерия | вир. разходка | Изтегли ПДФ |
Сутерен ЕТАЖ 1 ЕТАЖ 2 ЕТАЖ 3 ЕТАЖ 4 ЕТАЖ 5 ЕТАЖ 6 ЕТАЖ 7

MODERN LIVING Apartments | BESOHOMES

Вашето съвременно жилище


Жилищна сграда Modern Living Apartments е разположена в югозападната част на София, в полите на Витоша. Отличава се с превъзходна гледка към планината от високите етажи и панорамна гледка към града. В непосредствена близост и в съчетание с отлична инфраструктурна обезпеченост се намират хипермаркети, училища, детски градини, Мол България. Жилищната кооперацията е с изключително модерна визия, осигурени са максимална сигурност за обитателите и подземни паркоместа, в съответствие с броя на апартаментите.


Квартал Борово, където е местоположението на сградата, е един от старите и най-предпочитани за живеене южни квартали на столицата, с добре изградена пътна и комуникационна инфраструктура. Намира се в близост до три основни пътни артерии: бул. България, Околовръстен път и бул. Цар Борис III, които осигуряват бърз и лесен достъп до центъра на града, летището и други значими обекти, както и изходите на София. В момента се изгражда и метростанция на бул. Цар Борис III и ул. Житница, което допълнително ще допринесе за подобряване на транспортните връзки и повишаване на търсенето на жилища в района. Предстои също така и реализация на проект за разширение на ул. Тодор Каблешков.


Общата разгъната застроена площ на Modern Living Apartments е 3 588.55 кв.м. Кооперацията е на 7 етажа, проектиранa от водещата архитектурна компания Ivo Petrov Architects, и се отличава с оптимални разпределения с цел максимално оползотворяване на пространството и без прекалено големи общи части. В сградата са разпределени двустайни, тристайни и четиристайни апартаменти. Конструкцията е скелетна-безгредова от монолитен стоманобетон с висококачествена HPL вентилируема фасадна облицовка, нискоемисионен стъклопакет – немска дограма Rehau, висококачествена топлоизолация (каменна вата 10 см) и пароизолация на покривните пространства. Сградата е оборудвана с асансьор от подземния гараж до терасовиден покрив. Стълбищните клетки и коридорите в комплекса са от гранит, а парапетите от метал и стъкло. Предвидени са автоматично осветление с датчици, вентилационна система на стълбищните пространства и локална отоплителна газова инсталация. Достъпът до подземния гараж, който е оборудван със смукателни вентилационни инсталации, е през автоматична врата с летящо крило. Сигурността в комплекса е гарантирана от CCTV на входа, включително и на подхода към гаража, както и от монтирана аудио-визуална система със слушалка за всеки апартамент. Достъпът до сградата е с чип карти.


Инвеститор в изграждането на сградата е Си Би Глобал Инвестмънт, част от инвестиционната група BESO HOMES. Изпълнител на проекта е строителната компания Inno Build Engineering.


филтър

Етаж стаи обща площ цена Свободни апартаменти Изчисти филтър
Тип Вход Етаж Брой стаи Изглед Жилищна
площ (м2)
Обща площ Цена за м2 Обща цена Статус
{{item.type}} {{item.ent}} {{item.fl}} {{item.numberrooms}} {{item.look}} {{item.jplosht + "m²" }} {{item.obploshtMin + "m²" }} {{item.cenam2 | currency:"€"}} {{item.obshtaCenaMin | currency:"€"}} {{item.Status}}

{{homeIndex.type}}

{{homeIndex.description}}

Сграда {{homeIndex.type}} Вход {{homeIndex.ent}}
Етаж {{homeIndex.fl}} Стаи {{homeIndex.numberrooms}}
Изглед {{homeIndex.look}} Обща площ {{homeIndex.obploshtMin + "m²" }}
Жилищна площ {{homeIndex.jplosht + "m²" }} Крайна цена {{homeIndex.obshtaCenaMin | currency:"€"}}
Цена / кв.м {{homeIndex.cenam2 | currency:"€"}}
Статус {{homeIndex.Status}}