С тържествена церемония в новата сграда Modern Living, кв. Борово, апартаменти и търговски помещения бяха предадени на новите им собственици. С огромно вълнение новодомците влязоха за първи път във вече завършените си жилища. Всеки един от тях получи пълна документация на обекта с история на имота за 15 г. назад. Много близо е моментът, когато ще бъде издаден и Акт 16 за сградата.

Удовлетворението на клиентите е на първо място

„За нас това беше един много емоционален ден – събрахме всички наши клиенти, за да им предадем апартаментите. Някои от тях не бяха идвали през последните месеци и с огромна радост и емоция влязоха в домовете си“, разказа Десислава Петрова,  управител на BESO HOMES. Удовлетворението на клиентите е на първо място за нас, допълни тя и припомни, че сградата е построена за рекордно кратко време, без това да е за сметка на качеството.

Първата копка е направена на 8 март 2018 г. Година по-късно обектът вече е с издаден Акт 15. Кратките срокове са важни за хората, закупили имот с цел инвестиция. За тях е важно по-бързо да влязат във владение, за да търсят възвръщаемост на средствата си. Други семейства пък очакват с вълнение нанасянето в първия си дом.

Консултация насочва към точния апартамент

„За нас е важно клиентите да изберат точното жилище, да харесат локацията на сградата, както и самата инвеститорска фирма, за да продължат с нея до самия финал. Всеки потенциален купувач се консултира много внимателно и с уважение към неговите лични нужди. Ние не държим на всяка цена да продадем, а само ако очакванията, желанията на клиента и това, което предлагаме, съвпаднат“, поясняват от екипа на Beso Homes.

Качество, стил и елегантност отличават не само изпълнението на апартаментите в сградата, но също общите и външните части. Всичко е чисто, подредено и с приятно за окото озеленяване. Тази добавена стойност към имотите е отличителна черта на BESO HOMES.

Самите клиенти високо оценяват този вкус и поглед към детайлите, като признават, че впечатленията от готовите имоти надминават очакванията им.

Тайната на качеството и елегантния стил на Modern Living е, че при строителството се работи с едни и същи доставчици и опитни изпълнители, които осъществяват непрекъснат контрол на изпълнението. Прилагат се иновативни решения за строителството с модерни системи за кофраж под надзора на изключително компетентни технически ръководители.

Клиентите ценят възможността за леки промени в интериора на жилищата в процеса на строителство, което ги доближава в по-голяма степен до собствените им нужди и очаквания.

Гъвкави решения за всеки клиент

Клиентите търсят BESO HOMES и заради гъвкавите планове за реализиране на покупката. Те се съставят според това, дали хората купуват със собствени средства или пък ще ползват ипотечен кредит. Компанията се отнася с респект към всеки, защото осъзнава, че доволните клиенти са нейните посланици пред обществото за бъдещи проекти.

Емоцията да влезеш в собственото си жилище

Емоцията от това, да влезеш за първи път в собствено жилище, е завладяваща. С радост в очите новодомците пристъпиха прага на своя имот. Изненадващо, две от семействата се оказаха близки приятели, които досега не знаеха, че предстои да станат съседи. Оживено се обсъждаха планове за довършителни работи. BESO HOMES  предоставя като допълнителна услуга контакти на проверена фирма, която на изгодни цени може да довърши инсталации, подови настилки, санитарни помещения и дори цялото обзавеждане.

Първи собствен фризьорски салон

Александър Върбанов е закупил в сградата търговско помещение за фризьорски салон. “Попаднах на BESO Homes от един билборд. Живея в района и много исках да инвестирам именно тук в нов салон. Самият проект много ми хареса, а от фирмата още с първия разговор ме убедиха, че това, което предлагат, отговаря напълно на моите нужди и изисквания. Занимавам се с интериорен дизайн и фризьорство, но досега съм имал само салони под наем.

Сега, след като виждам готовото помещение, мога да кажа, че то е перфектно. Дори се замислям дали да не продам апартамента си в друг квартал и да закупя нов в тази сграда.”

Върбанов сам ще организира довършителните работи, защото е експерт по интериорен дизайн. Много му харесва общата част. Цени това, защото у нас много малко предприемачи се грижат за озеленяването. Там, където той живее сега, няма зеленина около сградата.

За първи път покупка на собствено жилище

Две от семействата са купили апартаменти в сградата за дъщерите си, които живеят на квартира. Харесали са проекта, защото държат на квартала. По време на покупката сградата е била на груб строеж. Нещата се развиват напълно според очакванията им, дори са леко изненадани от предсрочното завършване на обекта.

Всички те изказаха пълно задоволство от дизайна и изпълнението. Оценката за коректност на BESO HOMES е много висока.

Други от новодомците разказаха, че и за тях това е първо собствено жилище. Повечето ползват ипотечен кредит и се радват, че по-бързо ще спрат да плащат наем. Благодарят на Десислава Петрова за компетентната предварителна консултация, защото така са избрали за себе си апартамент, който напълно отговаря на очакванията и потребностите им.

Апартамент с инвестиционна цел

Районът е много подходящ за имот, който се отдава под наем. Млад мъж казва, че е един от първите, закупили апартамент в тази сграда именно с инвестиционна цел. На финала той заявява, че е изключително доволен от изпълнението: “За мен това беше едно приключение, което завърши много добре. Крайният резултат е впечатляващ. Закупих апартамента за инвестиция, в моя случай надмина очакванията – това, което видях, е много по-хубаво от това, което очаквах. Помислено е както за общите части, така и за външните – има необходимите отстояния от съседните сгради. Самата сграда се е получила много добре. Изпълнението много ми хареса. Благодаря лично на Деси, че ме въвлече в това вълнуващо и хубаво приключение!”

Млада дама, която също е купила жилище за инвестиция, допълва: “Платихме и получихме, това, за което сме платили. Искам да похваля самата компания за отношението към клиентите и добрата комуникация с нас по време на целия процес.”

Разгледайте страницата на проекта от тук ➦