През януари 2018 г. започват продажбите на апартаменти, офиси, гаражи и подземни паркоместа в новия апартаментен комплекс ModernLiving Apartments. Клиентите могат да избират между общо 30 апартаменти и офиси, като цените стартират от 1050 евро/кв. м с ДДС. За бъдещите собственици са договорени и преференциални условия за банково финансиране, като самоучастието на клиента е до 20% от цената на жилището.

Сградата е разположена в югозападната част на София, в полите на Витоша. Отличава с превъзходна гледка към планината от високите етажи и панорамна гледка към града. В непосредствена близост до комплекса и в съчетание с отлична инфраструктурна обезпеченост се намират хипермаркети, училища, детски градини, Мол България. Кооперацията е от затворен тип, с изключително модерна визия. Осигурени са максимална сигурност за обитателите и подземни паркоместа, в съответствие с броя на апартаментите.

Квартал Борово е един от старите и най-предпочитани за живеене южни квартали на столицата, с добре изградена пътна и комуникационна инфраструктура. Намира се в близост до три основни пътни артерии: бул. България, Околовръстен път и бул. Цар Борис III, които осигуряват бърз и лесен достъп до центъра на града, летището и други значими обекти, както и изходите на София. В момента се изгражда и метростанция на бул. Цар Борис III и ул. Житница, което допълнително ще допринесе за подобряване на транспортните връзки и повишаване на търсенето на жилища в района. Предстои също така и реализация на проект за разширение на ул. Тодор Каблешков.

Общата разгъната застроена площ на ModernLivingApartments е 3 588.55 кв.м. Комплексът е от затворен тип, на 7 етажа, проектиран от водещата архитектурна компания „Иво Петров Архитекти“ и се отличава с оптимални разпределения с цел максимално оползотворяване на пространството и без прекалено големи общи части. Конструкцията е скелетна-безгредова от монолитен стоманобетон с висококачествена HPL вентилируема фасадна облицовка, нискоемисионен стъклопакет – немска дограма Rehau, висококачествена топлоизолация (каменна вата 10 см) и пароизолация на покривните пространства. Сградата е оборудвана с асансьор от подземния гараж до терасовиден покрив. Стълбищните клетки и коридорите в комплекса са от гранит, а парапетите от метал и стъкло. Предвидени са автоматично осветление с датчици, вентилационна система на стълбищните пространства и локална отоплителна газова инсталация. Достъпът до подземния гараж, който ще бъде оборудван със смукателни вентилационни инсталации,  ще бъде през автоматична врата с летящо крило. Сигурността в комплекса ще бъде гарантирана от CCTV на входа, включително и на подхода към гаража, както и ще бъде монтирана  аудио-визуална система със слушалка за всеки апартамент във входното антре. Достъпът до сградата ще става с чип карти.

Инвеститор на комплекса е „Си Би Глобъл Инвестмънт“, част от инвестиционната група BESO HOMES, специализирана в инвестиции и строителство на жилищни и офис сгради, туристически обекти и хотелски бази. Изпълнител на проекта е строителната компания Инно Билд Инженеринг.