В началото на август 2018 г. беше приета конструкцията на строежа на 7-етажна жилищна кооперация Modern Living Apartments и сградата вече има заверен Акт 14. Завършен е грубия строеж и на последния седми етаж, като към момента се извършват ВиК и ел. инсталации,  зидарии, поставя се дограма.

Строителството на сградата се изпълнява в срок,
като вече е изграден и последния седми етаж

Изграждането на жилищната кооперация стартира в началото на тази година и към момента всички дейности се изпълняват съгласно предвидения график.

Интересът към продажбата на апартаменти, която започна през лятото на 2017 г., е изключително голям и за по-малко от година бяха продадени 22 от общо 27 жилища. Това се дължи предимно на разположението на сградата в един от най-предпочитаните южни райони в София, близостта до основни булеварди, търговски обекти, училища и детски градини. Определящо за клиентите при покупка на жилищни имоти в кооперацията е и нейната модерна и стилна визия, гарантираната максимална сигурност на обитателите и наличието на паркоместа.

Не на последно място са и договорените преференциални условия за банково финансиране при самоучастие до 20% от стойността на имота, както и възможността за покупка без посредник, директно от инвеститор.

В продажба са последни 5 апартамента, консултантите на Beso Homes ще Ви запознаят с всички детайли за свободните жилища и за сградата на тел. 0 7003 10 12 (на цената на градски разговор без почивен ден). Запитвания може да изпратите и на email: sales@besohomes.bg.

Ако предпочитате директни срещи, с удоволствие ще Ви посрещнем в офиса ни на ул. Тодор Каблешков 45, всеки работен ден от 10 до 18 ч. В близост е осигурен е безплатен паркинг, който се намира на гърба на  Beso Bar and Dinner.

Разгледайте страницата на проекта от тук ➦