виртуална разходка

Детайли

8 етажна сграда,находяща се на: бул. ″Г. М. Димитров″, с/у Ловен Парк.

Получаване на Акт 16 през декември 2017.

В непосредствена близост до Ловен Парк и Зоологическа градина-3-5 мин. пеша.

галерия | Изтегли ПДФ |
СГРАДА 'C' ПАРТЕР СГРАДА 'C' ЕТАЖ 2 СГРАДА 'C' ЕТАЖ 3 СГРАДА 'C' ЕТАЖ 5 СГРАДА 'C' ЕТАЖ 8 СГРАДА 'C' ЕТАЖ 9

ParkView Residence | BESOHOMES

Комфорт и стил в класическа градска среда


Жилищен комплекс Park View Residence се намира на бул. Г. М. Димитров, в близост до Ловния парк и Зоологическата градина и е в една от най-добре озеленените части на столицата. Комплексът се намира в комуникативен район с отлична инфраструктура и лесен достъп до центъра, летището и Околовръстен път. В непосредствена близост са три главни пътни артерии и Метростанция Г. М. Димитров.


Комплексът разполага с двустайни, тристайни и четиристайни апартаменти, разпределени в две сградите с по 8 етажа и една – с 5 етажа. Конструкцията на Park View Residence е монолитна, стоманенобетонна, с безгредови плочи и шайби, позволяващи гъвкави решения в интериорните проекти на отделните апартаменти. За външните и вътрешни зидове са използвани тухли Wienerberger Porotherm, фасадите и покривът са топлоизолирани с висококачествени материали, използвана е висококачествена петкамерна PVC дограма. Стълбищните площадки и стъпала в комплекса са от камък, входните врати на апартаментите са блиндирани и противопожарни с шпионка. Предвидени са автоматично осветление с датчици и напорна вентилационна система на стълбищните пространства, а сградите и жилищата имат инсталация за ТЕЦ. Сигурността се гарантира от видеонаблюдение на всички входове, включващо и подхода към гаража, аудио-визуална система за всеки апартамент и достъп с чип карта.


Инвеститор в изграждането на комплекса е компанията Резиденшънъл Пропъртис, част от инвестиционната група BESO HOMES, а изпълнител – строителна компания Inno Build Engineering.


филтър

Етаж стаи обща площ цена Свободни апартаменти Изчисти филтър
Тип Вход Етаж Брой стаи Изглед Жилищна
площ (м2)
Обща площ Цена за м2 Обща цена Статус
{{item.type}} {{item.ent}} {{item.fl}} {{item.numberrooms}} {{item.look}} {{item.jplosht + "m²" }} {{item.obploshtMin + "m²" }} {{item.cenam2 | currency:"€"}} {{item.obshtaCenaMin | currency:"€"}} {{item.Status}}

{{homeIndex.type}}

{{homeIndex.description}}

Сграда {{homeIndex.type}} Вход {{homeIndex.ent}}
Етаж {{homeIndex.fl}} Стаи {{homeIndex.numberrooms}}
Изглед {{homeIndex.look}} Обща площ {{homeIndex.obploshtMin + "m²" }}
Жилищна площ {{homeIndex.jplosht + "m²" }} Крайна цена {{homeIndex.obshtaCenaMin | currency:"€"}}
Цена / кв.м {{homeIndex.cenam2 | currency:"€"}}
Статус {{homeIndex.Status}}