виртуална разходка

детайли

5 ЕТАЖНА СГРАДА, НАХОДЯЩА СЕ В МЕСТНОСТТА “ГЪРДОВА ПОЛЯНА”.

ПОЛУЧАВАНЕ НА АКТ 16 ПРЕЗ ДЕКЕМВРИ 2017.

НА 10 МИН ОТ КРЪСТОВИЩЕТО НА ЦАР БОРИС III И ОКОЛОВРЪСТЕН ПЪТ

В БЛИЗОСТ ДО ТРАМВАЙНА И АВТОБУСНА СПИРКА

галерия | Изтегли ПДФ |
СУТЕРЕН ЕТАЖ 1 ЕТАЖ 2 ЕТАЖ 3 ЕТАЖ 4

SunnyBoyana Residence | BESOHOMES

Спокойствието на планината близо до града


Sunny Boyana Residence е малка и уютна кооперация с вътрешен двор, барбекю и детска площадка. Сградата се намира в полите на Витоша, в столичния квартал Бояна, има само 4 етажа и 12 двустайни, тристайни и четиристайни апартамента.


Местоположението на комплекса е в изключително тиха и спокойна среда, заобиколено от живописни борове. Непосредствената близост на планината, зеленината и вътрешното дворно пространство, архитектурата на сградата и малкият брой жилища в Sunny Boyana Residence създават по много елегантен начин усещането за живот в къща, която обаче се намира в големия град. Кооперацията е едновременно в подножието на Витоша, на югозападния склон на планината, и в комуникативен район с отлична инфраструктура. Локацията на сградата е подбрана така, че да осигурява изключително лесен достъп до три основни пътни артерии. Тихата и спокойна ул. Преки път се намира на 3 минути пеша от бул. Цар Борис III и Околовръстен път, и на 3 минути с кола от бул. България. В близост е до автобусни и трамвайни спирки, както и до новостроящата се метростанция Красно село.


Отличителни характеристики на Sunny Boyana Residence са верандата със зидано барбекю на дървени въглища, прилежащ кът за гости и детска площадка със специална настилка.


Жилищната кооперация е проектирана от водещото архитектурно студио Ivo Petrov Architects. Конструкцията е от монолитен стоманобетон с безгредови стоманобетонни плочи и шайби, позволяващи гъвкави решения в интериорните проекти на отделните апартаменти. За външните и вътрешни зидове са използвани тухли Wienerberger Porotherm, фасадите и покривът са топлоизолирани с висококачествени материали, използвана е висококачествена петкамерна PVC дограма. Стълбищните клетки и входното фоайе в комплекса са от врачански камък. Предвидени са автоматично осветление с датчици, вентилационна система на стълбищните пространства и локална газова инсталация. Сигурността се гарантира от видеонаблюдение, включващо и подхода към гаража, аудио-визуална система на входа за всеки апартамент и достъп с чип карта.


Инвеститор е компанията Резиденшънъл Пропъртис, част от инвестиционната група BESO HOMES, а изпълнител – Inno Build Engineering.


филтър

Етаж стаи обща площ цена Свободни апартаменти Изчисти филтър
Тип Вход Етаж Брой стаи Изглед Жилищна
площ (м2)
Обща площ Цена за м2 Обща цена Статус
{{item.type}} {{item.ent}} {{item.fl}} {{item.numberrooms}} {{item.look}} {{item.jplosht + "m²" }} {{item.obploshtMin + "m²" }} {{item.cenam2 | currency:"€"}} {{item.obshtaCenaMin | currency:"€"}} {{item.Status}}

{{homeIndex.type}}

{{homeIndex.description}}

Сграда {{homeIndex.type}} Вход {{homeIndex.ent}}
Етаж {{homeIndex.fl}} Стаи {{homeIndex.numberrooms}}
Изглед {{homeIndex.look}} Обща площ {{homeIndex.obploshtMin + "m²" }}
Жилищна площ {{homeIndex.jplosht + "m²" }} Крайна цена {{homeIndex.obshtaCenaMin | currency:"€"}}
Цена / кв.м {{homeIndex.cenam2 | currency:"€"}}
Статус {{homeIndex.Status}}