Jade Residential Complex получи АКТ 16  на 23.12.2020 г. и се нареди до останалите ни успешно реализирани проекти.

Щастливи сме да приемем всички нови собственици в семейството на Beso Homes и им пожелаваме щастливи моменти в уюта на техния нов дом.

 

Общата разгъната застроена площ на Jade Residential Complex  е 7 051,94 кв.м.

Сградата се състои от два входа – съответно на 5 и 8 етажа.

Проектиранa е от водещата архитектурна компания Ivo Petrov Architects.

Сградата се намира в кв. Манастирски ливади Изток – един от най-динамично развиващите се южни райони в гр. София.

Местоположението на комплекса – в карето между Околовръстен път, бул. България и   ул. Васил Стефанов, комбинира по уникален начин панорамната гледка към Витоша, спокойствието и чистия въздух на планината и бързата връзка с центъра на столицата. В непосредствена близост се намират резиденция Бояна, Мол България и Южния парк, както и множество бизнес сгради, търговски вериги, училища и детски градини.

Причината за бързата реализация на Проекта е модерната визия, добрата локация, близостта до Витоша и бързата връзка с центъра на града.

Другата причина, поради която клиентите избраха Jade Residential Complex е доверието в инвеститора, иновативните технологии използвани при строителството и качественият контрол на вложените материали. Качество, стил и елегантност отличават не само изпълнението на апартаментите в сградата, но също общите и външните части.

Защото това гарантира добавена стойност на продукта, дълъг живот на инвестицията и съответно много по-лесната реализация при препродажба или отдаване под наем.

Към настоящия момент сграда Jade е напълно разпродадена, но ние вече сме готови с новия ни Проект Jade -2.

Повече за новия проект на Beso Homes можете да разберете от сайта ни Jade.bg

Разгледайте страницата на проекта от тук ➦