ПРОЕКТИ НА СТРОИТЕЛНО-ИНВЕСТИЦИОННА ГРУПА BESO HOMES И
ЕКСКЛУЗИВНА ПРОДАЖБА НА ПАРТНЬОРСКИ ПРОЕКТИ

ПРОЕКТИ НА СТРОИТЕЛНО-ИНВЕСТИЦИОННА ГРУПА BESO HOMES И
ЕКСКЛУЗИВНА ПРОДАЖБА НА ПАРТНЬОРСКИ ПРОЕКТИ

ИНВЕСТИЦИОННА ГРУПА BESO HOMES

Дейността на инвестиционна група BESO HOMES е фокусирана върху изграждането на жилищни сгради в столицата. Ние предлагаме на нашите клиенти двустайни, тристайни и четиристайни апартаменти ново строителство в София, които са предпочитани както за собствено ползване така и за инвестиции и отдаване под наем.

При планирането на нашите проекти изборът на локация е първият и най-важен критерий. Нашите жилищни сгради и жилищни комплекси са в южните райони на София, в подножието на Витоша, с директен достъп до центъра на столицата, с бърза връзка до летището и изходите на града, в близост до основни улици и булеварди – бул. България, Околовръстен път, бул. Цар Борис III, бул. Г. М. Димитров, бул. Княгиня Мария Луиза, ул. Опълченска, бул. Константин Величков, бул. Тодор Александров, бул. Александър Стамболийски и др. Винаги взимаме предвид и състоянието и развитието на транспортната инфраструктура, изграждането на метрото и близостта до метростанции, търговски вериги като Kaufland, Fantastico и Lidl, търговски центрове като Мол България и Мол София, бизнес сгради и др.

Нашите обекти са предимно от типа жилищна сграда или жилищен комплекс от затворен тип. И в двата случая гарантираме максимално сигурността и спокойствието чрез ограничен и контролиран достъп, обособяване на зелени зони, където това е възможно.

Всички наши обекти в продажба или обекти на наши партньори се предлагат ексклузивно, единствено и само от BESO HOMES – без посредник, без комисиона за купувача, директно от инвеститор.