8 ЕТАЖНА СГРАДА,НАХОДЯЩА СЕ НА: БУЛ. ″Г. М. ДИМИТРОВ″, С/У ЛОВЕН ПАРК.

В НЕПОСРЕДСТВЕНА БЛИЗОСТ ДО ЛОВЕН ПАРК И ЗООЛОГИЧЕСКА ГРАДИНА-3-5 МИН. ПЕША.

PARKVIEW RESIDENCE

Комфорт и стил в класическа градска среда

Жилищен комплекс Park View Residence се намира на бул. Г. М. Димитров, в близост до Ловния парк и Зоологическата градина и е в една от най-добре озеленените части на столицата. Комплексът се намира в комуникативен район с отлична инфраструктура и лесен достъп до центъра, летището и Околовръстен път. В непосредствена близост са три главни пътни артерии и Метростанция Г. М. Димитров.

Комплексът разполага с двустайни, тристайни и четиристайни апартаменти, разпределени в две сградите с по 8 етажа и една – с 5 етажа. Конструкцията на Park View Residence е монолитна, стоманенобетонна, с безгредови плочи и шайби, позволяващи гъвкави решения в интериорните проекти на отделните апартаменти. За външните и вътрешни зидове са използвани тухли Wienerberger Porotherm, фасадите и покривът са топлоизолирани с висококачествени материали, използвана е висококачествена петкамерна PVC дограма. Стълбищните площадки и стъпала в комплекса са от камък, входните врати на апартаментите са блиндирани и противопожарни с шпионка. Предвидени са автоматично осветление с датчици и напорна вентилационна система на стълбищните пространства, а сградите и жилищата имат инсталация за ТЕЦ. Сигурността се гарантира от видеонаблюдение на всички входове, включващо и подхода към гаража, аудио-визуална система за всеки апартамент и достъп с чип карта.

Инвеститор в изграждането на комплекса е компанията Резиденшънъл Пропъртис, част от инвестиционната група BESO HOMES, а изпълнител – строителна компания Inno Build Engineering.

 

ЦЕНИТЕ НА АПАРТАМЕНТИ, ПАРКОМЕСТА И ГАРАЖИ – В ТАБЛИЦАТА СА СЪС ДДС

PARKVIEW RESIDENCE – НОВО СТРОИТЕЛСТВО OT BESO HOMES

Филтър

ТипВходЕтажСтаиИзгледЖивуща площОбща площЦена за кв/мОбща ценаСтатут
Aпартамент C2.1Cвтори2изток83.5296.55продадено

Проявявате интерес?

Посочете апартамент и телефон за връзка и ние ще ви се обадим.