5 ЕТАЖНА СГРАДА, НАХОДЯЩА СЕ В МЕСТНОСТТА “ГЪРДОВА ПОЛЯНА”.
ПОЛУЧАВАНЕ НА АКТ 16 ПРЕЗ ДЕКЕМВРИ 2017.
НА 10 МИН ОТ КРЪСТОВИЩЕТО НА ЦАР БОРИС III И ОКОЛОВРЪСТЕН ПЪТ
В БЛИЗОСТ ДО ТРАМВАЙНА И АВТОБУСНА СПИРКА

SUNNYBOYANA RESIDENCE

Спокойствието на планината близо до града

Sunny Boyana Residence е малка и уютна кооперация с вътрешен двор, барбекю и детска площадка. Сградата се намира в полите на Витоша, в столичния квартал Бояна, има само 4 етажа и 12 двустайни, тристайни и четиристайни апартамента.

Местоположението на комплекса е в изключително тиха и спокойна среда, заобиколено от живописни борове. Непосредствената близост на планината, зеленината и вътрешното дворно пространство, архитектурата на сградата и малкият брой жилища в Sunny Boyana Residence създават по много елегантен начин усещането за живот в къща, която обаче се намира в големия град. Кооперацията е едновременно в подножието на Витоша, на югозападния склон на планината, и в комуникативен район с отлична инфраструктура. Локацията на сградата е подбрана така, че да осигурява изключително лесен достъп до три основни пътни артерии. Тихата и спокойна ул. Преки път се намира на 3 минути пеша от бул. Цар Борис III и Околовръстен път, и на 3 минути с кола от бул. България. В близост е до автобусни и трамвайни спирки, както и до новостроящата се метростанция Красно село.

Отличителни характеристики на Sunny Boyana Residence са верандата със зидано барбекю на дървени въглища, прилежащ кът за гости и детска площадка със специална настилка.

Жилищната кооперация е проектирана от водещото архитектурно студио Ivo Petrov Architects. Конструкцията е от монолитен стоманобетон с безгредови стоманобетонни плочи и шайби, позволяващи гъвкави решения в интериорните проекти на отделните апартаменти. За външните и вътрешни зидове са използвани тухли Wienerberger Porotherm, фасадите и покривът са топлоизолирани с висококачествени материали, използвана е висококачествена петкамерна PVC дограма. Стълбищните клетки и входното фоайе в комплекса са от врачански камък. Предвидени са автоматично осветление с датчици, вентилационна система на стълбищните пространства и локална газова инсталация. Сигурността се гарантира от видеонаблюдение, включващо и подхода към гаража, аудио-визуална система на входа за всеки апартамент и достъп с чип карта.

Инвеститор е компанията Резиденшънъл Пропъртис, част от инвестиционната група BESO HOMES, а изпълнител – Inno Build Engineering.

 

 

ЦЕНИТЕ НА АПАРТАМЕНТИ, ПАРКОМЕСТА И ГАРАЖИ – В ТАБЛИЦАТА СА СЪС ДДС

SUNNYBOYANA RESIDENCE – НОВО СТРОИТЕЛСТВО В МАНАСТИРСКИ ЛИВАДИ OT BESO HOMES

Филтър

ТипВходЕтажСтаиИзгледЖивуща площОбща площЦена за кв/мОбща ценаСтатут
Гараж ПМ1/8AСутерен--12.528.78продаден
Гараж ПМ2/9AСутерен--12.528.78продаден
Гараж ПМ 3/10AСутерен--12.528.78продаден
Гараж ПМ4/11AСутерен--12.528.78продаден
Гараж ПМ5/12AСутерен--12.528.78продаден
Гараж ПМ6/13AСутерен--12.528.78продаден
Гараж ПМ7AСутерен--12.528.78продаден
Гараж ПМ8AСутерен--12.528.78продаден

Проявявате интерес?

Посочете апартамент и телефон за връзка и ние ще ви се обадим.