кв. Манастирски ливади Изток - Jade Residential Project - Акт 14

Моментът, в който собствениците на апартаменти  в Жилищен комплекс Jade ще могат да се нанесат в своя нов дом наближава.

Сградата е напълно завършена, изпълнени са детската площадка и вертикалната планировка, монтирани са  парапетите,входните врати на апартаментите и асансьорите на двата входа.

Стротелната площадка е открита на 30.05.2018г. Общата разгъната застроена площ на Jade Residential Complex  е 7 051,94 кв.м. Сградата се състои от два входа – съответно на 5 и 8 етажа,  проектиранa е от водещата архитектурна компания Ivo Petrov Architects.

Бързото изграждане на Jade Residential Complex става възможно благодарение на новите технологии, които се използват в строителството. Така бързината не само не ощетява, но дори гарантира най-високо качество на изпълнението.

Проекта е почти изцяло разпродаден още преди Акт 14 на сградата.

Причината за бързата реализация на Проекта е модерната визия, добрата локация, близостта до Витоша и бързата връзка с центъра на града.

Сградата се намира в кв. Манастирски ливади Изток – един от най-динамично развиващите се южни райони в гр. София.

Местоположението на комплекса – в карето между Околовръстен път, бул. България и ул. Васил Стефанов, комбинира по уникален начин панорамната гледка към Витоша, спокойствието и чистия въздух на планината и бързата връзка с центъра на столицата. В непосредствена близост се намират резиденция Бояна, Мол България и Южния парк, както и множество бизнес сгради, търговски вериги, училища и детски градини.

Другата причина, поради която клиентите избраха Jade Residential Complex е доверието в инвеститора, иновативните технологии използвани при строителството и качественият контрол на вложените материали. Качество, стил и елегантност отличават не само изпълнението на апартаментите в сградата, но също общите и външните части.

Защото това гарантира добавена стойност на продукта, дълъг живот на инвестицията и съответно много по-лесната реализация при препродажба или отдаване под наем.

Разгледайте страницата на проекта от тук ➦