Строителството на бутикова жилищна сграда MODERN LINE ІІ стартира лятото на 2019 г. и върви с бързи темпове, като всички дейности се изпълняват в предвидените срокове.

Актът за приемане на конструкция (Акт 14) удостоверява правото на строеж и е първият механизъм упражняващ контрол върху строителните дейности. За да бъде издаден Акт 14 е необходимо да е изпълнена конструкцията на сградата,  ограждащите стени и покривът на сградата.

Акт 14 означава, че проектът вече не е само сграда на зелено,а е достигнал етап „Груб строеж“.

 

Благодарение на новите технологии, които се използват, паралелно със скелета се изграждат и вътрешните стени на сградата.

Изпълнител на проекта е „ИнноБилд Инженеринг“ – строителна компания с доказан опит, вече 15 години и реализирани над 75 000 кв.м. застроени площи.(над 20 обекта в цялата страна).

 

Продажбата на апартаменти стартира преди Проекта, като към този момент са останали свободни  3 последни жилища за закупуване.

Жилищна сграда MODERN LINE ІІ е с изключително комуникативна локация, в близост до спирки на градския транспорт, пазар Борово, училища, детски градини, МОЛ България.

Комплексът се състои от 6 етажа, с 21 апартамента и достатъчно паркоместа за всички обитатели.

Стилна визия, вътрешен двор, всички условия за комфортен и спокоен живот сред динамиката на големия град.

 

Повече информация за Проекта може да получите на тел: 0886 333 444

Разгледайте страницата на проекта от тук ➦