Многофамилна жилищна сграда от затворен тип, съчетаваща модерна визия, отлично местоположение, цена, уют, лукс, комфорт и сигурност. Така накратко може да бъде описан новия апартаментен комплекс в южната част на София – JADE, чието строителство предстои да стартира през май 2018 г. Продажбата на апартаменти също вече е факт, като цените започват от 790 евро на кв.м.

Локацията на сградата – в карето между Околовръстен път, бул. „България“ и ул. „Васил Стефанов“ и в близост до бизнес сградите Вертиго и Хонда, е в един от най-новите и динамично развиващи се райони на столицата. Местоположението комбинира по уникален начин от една страна панорамна гледка към Витоша, спокойствието и по-чистия въздух на планината, и от друга страна – бързата връзка с центъра на София чрез бул. „България”. В непосредствена близост до апартаментния комплекс се намират резиденция „Бояна”, Мол България и Южния парк, както и ключови обекти като бизнес сгради, търговски вериги, бензиностанции, ресторанти и заведения за бързо хранене.

Районът, в който ще бъде построен комплекс JADE, се развива с много бързи темпове, а изграждането на инфраструктурата се реализира едновременно със застрояването на тази част на столицата. Oбслужва се от няколко автобусни и една трамвайна линия, в близост е до бул. „Тодор Каблешков”, бул. „България” и има бърз излаз на „Околовръстен път”. Съгласно програмата на район Триадица, предстои в квартала да бъдат изградени нови улици, парк с детски и спортни площадки, детска градина.

Общата разгъната застроена площ на JADE е 5 116,36 кв.м. Сградата, проектирана от водещи архитекти, се състои от 61 апартамента, разпределени в два входа, подземен паркинг, гаражи и вътрешен двор с детска площадка за игра на открито. Конструкцията е скелетна-безгредова от монолитен стоманобетон с висококачествена HPL вентилируема фасадна облицовка, с дървесен дизайн и минерална мазилка, нискоемисионен стъклопакет – немска дограма Rehau, топлоизолация от каменна вата 10 см и EPS и пароизолация на покривните пространства. Стълбищните клетки и коридорите в комплекса са от гранитогрес с противоплъзгаща повърхност. Предвидени са автоматично осветление с датчици, вентилационна система на стълбищните пространства и локална газова инсталация с индивидуално отчитане. Сигурността се гарантира от видеонаблюдение, аудио-визуална система на входа за всеки апартамент и достъп с чип карта.

Инвеститор на JADE е компания Резиденшънъл Пропъртис, част от инвестиционната група BESO HOMES – с отлична репутация, дългогодишен опит в строителството и реализирани над 75 000 кв.м застроени площи на жилищни и офис сгради, туристически обекти и хотелски бази. Последните инвестиционни проекти са офис-сградата в идеален център на бул. „Тодор Александров” – Crystal Business Centre – клас А, номинирана за Сграда на годината, както и жилищните комплекси Sunny Boyana Residence, ModernLiving Apartments и ParkView Residence.

За бъдещите собственици на апартаменти в жилищната кооперация JADE инвеститорът е осигурил преференциални условия за банково финансиране за клиенти с 20% самоучастие и поетапно заплащане на цената в зависимост от достигнатото изпълнение.

Допълнителна информация за апартаментен комплекс JADE, структурата на закупуване на жилище в него и финансирането на бъдещите собственици може да получите на тел: 0 7003 10 12

Разгледайте страницата на проекта от тук ➦