На 30.11.2016 г. беше направена първа копка на третата сграда (C) на апартаментен комплекс ParkView Residence. Жилищната кооперация се състои от три блока с общо 59 апартамента, вътрешен двор и подземни гаражи. Построяването на комплекса започна през юли 2016 г. с поставянето на основите на първите две сгради на жилищния комплекс от затворен тип.

Местоположението на ParkView Residence е на бул. „Г. М. Димитров″, до Ловния парк и Зоологическата градина и е в една от най-добре озеленени части на столицата. Комплексът се  намира в комуникативен район с отлична инфраструктура и лесен достъп до център, летище и Околовръстен път. В непосредствена близост са 3 главни пътни артерии и Метростанция „Г. М. Димитров”.

Общата площ на апартаментите в ParkView Residence е от 48 кв. м до 102 кв. м. Две от сградите на комплекса имат 8, а третата – 5 етажа. Конструкцията на ParkView Residence е монолитна, стоманенобетонна, с безгредови плочи и шайби, позволяващи гъвкави решения в интериорните проекти на отделните апартаменти. За външните и вътрешни зидове са използвани тухли Wienerberger Porotherm, фасадите и покривът са топлоизолирани с висококачествени материали, използвана е висококачествена петкамерна PVC дограма. Стълбищните площадки и стъпала в комплекса са от камък, входните врати на апартаментите са блиндирани и противопожарни с шпионка. Предвидени са автоматично осветление с датчици и напорна вентилационна система на стълбищните пространства, а сградите и жилищата имат инсталация за ТЕЦ. Сигурността се гарантира от видеонаблюдение на всички входове, включващо и подхода към гаража, аудио-визуална система за всеки апартамент и достъп с чип карта.

Инвеститор на ParkView Residence е компанията Резиденшънъл Пропъртис, част от инвестиционната група BESO HOMES – с отлична репутация, дългогодишен опит в строителството и реализирани над 75 000 кв. м застроени площи на жилищни и офис сгради, туристически обекти и хотелски бази. Последните инвестиционни проекти на групата са офис-сградата в идеален център на бул. „Тодор Александров” – Crystal Business Centre – клас А, номинирана за Сграда на годината, както и жилищните комплекси ModernLiving Apartments и SunnyBoyana Residence.

За бъдещите собственици на апартаменти в жилищния комплекс ParkView Residence инвеститорът е осигурил преференциални условия за финансиране от водеща банка с до 20% самоучастие на клиента и поетапно заплащане на цената в зависимост от достигнатото изпълнение.

Допълнителна информация за апартаментния комплекс, структурата на закупуване на жилище в него и финансирането на бъдещите собственици може да бъде получена на тел: 0 7003 10 12