виртуална разходка

СТРОИТЕЛНО ИНВЕСТИЦИОННИ ПРОЕКТИ

РЕАЛИЗИРАНИ ИЛИ ПРЕДСТОЯЩИ

Дейността на инвестиционна група BESO HOMES е фокусирана върху изграждането на жилищни сгради в столицата. Ние предлагаме на нашите клиенти двустайни, тристайни и четиристайни апартаменти ново строителство в София, които са предпочитани както за собствено ползване така и за инвестиции и отдаване под наем.


При планирането на нашите проекти изборът на локация е първият и най-важен критерий. Нашите жилищни сгради и жилищни комплекси са в южните райони на София, в подножието на Витоша, с директен достъп до центъра на столицата, с бърза връзка до летището и изходите на града, в близост до основни улици и булеварди – бул. България, Околовръстен път, бул. Цар Борис III, бул. Г. М. Димитров, бул. Княгиня Мария Луиза, ул. Опълченска, бул. Константин Величков, бул. Тодор Александров, бул. Александър Стамболийски и др. Винаги взимаме предвид и състоянието и развитието на транспортната инфраструктура, изграждането на метрото и близостта до метростанции, търговски вериги като Kaufland, Fantastico и Lidl, търговски центрове като Мол България и Мол София, бизнес сгради и др.


Нашите обекти са предимно от типа жилищна сграда или жилищен комплекс от затворен тип. И в двата случая гарантираме максимално сигурността и спокойствието чрез ограничен и контролиран достъп, обособяване на зелени зони, където това е възможно.


Всички наши обекти в продажба или обекти на наши партньори се предлагат ексклузивно единствено и само от BESO HOMES без комисиона за купувача, без посредник и директно от инвеститор.
Сградата се намира в гр. София, кв. Красно село, ъгъла на ул. Княгиня Клементина и ул. Дечко Йорданов. Местоположението на сградата е перфектно обезпечено и от спирки на градския транспорт, а бъдещата метростанция ще е само на 120 м. Проектът е съчетание на уют, комфорт, стил и спокойствие в най-комуникативния и зелен южен квартал на столицата.
детайли |


Разположен между кварталите Младост 1 и Студентски град, в непосредствена близост до парк Въртопо, жилищната сграда е с вътрешен двор с кът за отдих и игри за децата, подземен паркинг, надземни паркоместа и зелени площи.
детайли | галерия |


Апартаментният комплекс е разположен в южната част на град София, в непосредствена близост до Витоша. Сградата се отличава с отлична панорамна гледка към планината и към града. Разположен в карето между Околовръстен път, бул „България” и ул. „Васил Стефанов”.
детайли | галерия |„Modern Living Apartments”, е разположен в югозападната част на град София, в полите на Витоша. Апартаментният комплекс се отличава с превъзходна гледка към Витоша от високите етажи и панорамна гледка към града. В непосредствена близост до комплекса се намират хипермаркети, училища, детски градини, Mall Bulgaria, в съчетание с отлична инфраструктурна обезпеченост.
детайли | галерия |


Апартаментния комплекс е разположен в южната част на град София и се отличава с нестандартна модерна визия и уникален дизайн на апартаментите – тип „мезонет“. Невероятна гледка към Витоша планина, в съчетание с изключително модерен интериор и екстериор, създават усещане за Лукс и Елегантност.
детайли |


„Parkview” гр. София, бул. "Г. М.Димитров" и ул."Проф. Георги Златарски" № 8, срещу Ловен Парк. Малък и уютен апартаментен комплекс от затворен тип,3 сгради-бл.А, бл,B и бл.C прилежащи магазини и вътрешен двор към бл. А и бл. B. Обща площ на апартаментите: от 48 кв.м до 102 кв.м
детайли | галерия |


"Sunny Boyana" гр. София, кв. Бояна, ул. "Преки Път" № 91, в карето между "Цар Борис III" и Околовръстен път. Малка и уютна кооперация от затворен тип с вътрешен двор, барбекю и детска площадка.
детайли | галерия |